Benvinguts a la pàgina web de  l’Escola Vedruna Àngels, una escola situada al barri del Raval de Barcelona, en ple centre de la ciutat.

 

 

  • Qui som


Som una escola concertada, oberta a la realitat del barri des de 1875. Una escola catalana  arrelada al país, d’inspiració cristiana, multicultural, una escola petita, familiar, oberta, acollidora,  plural, participativa que potencia les capacitats dels nostres alumnes. Una escola oberta al món

El nostre estil educatiu promou la formació integral dels alumnes, ajudant els nostres alumnes perquè: aprenguin a “ser”, aprenguin a “fer”, aprenguin a aprendre” i aprenguin a “conviure”.

 Vedruna Àngels forma part  de  les 36 escoles Vedruna Catalunya distribuïdes per diferents indrets del nostre país, amb les que compartim un mateix projecte educatiu i amb les que treballem en xarxa per avançar i  millorar en el nostre dia a dia.


  • Què oferim

Oferim una proposta educativa  que gira al voltant d’un eix clar: la valoració de les persones i les relacions interpersonals en un ambient familiar, amb proximitat i senzillesa de tracte.

 Treballem i impulsem  una pedagogia  activa, creativa, innovadora, oberta i atenta a la diversitat dels nostres alumnes, basada en el respecte, el diàleg i la participació de tota la Comunitat Educativa.

 L'educació en valors, ser escola cristiana tot  respectant  les altres religions fent cultura religiosa, l’atenció a la diversitat, ser escola més sostenible compromesa amb el medi ambient,  l’ús en el dia a dia de les eines TAC  que ens ofereixen infinites possibilitats,  l’impuls per la lectura, el treball per Competències Bàsiques, són projectes educatius  que ens defineixen com Escola.

La interculturalitat és un tret que ens caracteritza Estem convençuts de la riquesa que suposa la diversitat de cultures. Treballem per donar a conèixer a tots els alumnes i famílies els principals trets d'identitat de la nostra cultura (llengua, festes, tradicions,...), per tal que coneixent-la puguin també acollir-la i estimar-la.

L’Escola té certificació de Qualitat ISO 9001:2008 en gestió acadèmica i administrativa.

 


 

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar...
Escola Vedruna -Àngels

Qui som

Benvinguts a la pàgina web de  l’Escola Vedruna Àngels, una escola situada al barri del Raval de Barcelona, en ple centre de la ciutat.   ...

llegir més »

Paraules que ens defineixen

Aquest conjunt de paraules són punts clau que sostenen el nostre projecte educatiu, la nostra manera de ser que ens aporta un segell d’identitat pr...

llegir més »

D'on venim?

  L'Escola Vedruna-Àngels té el seu origen a l'antiga Casa d'Infants Orfes, obra benèfica de la Barcelona del segle XIV patrocinada pel noble ca...

llegir més »