MENJADOR

L’Escola compta amb servei de cuina pròpia gestionat per  l’empresa externa Scolarest.

La part del monitoratge que es fa càrrec dels alumnes en la franja del migdia, està també gestionat per una altra empresa externa: Fundaesplai.

 L’escola compta amb una comissió de menjador, formada per : responsables de les dues empreses externes, l’AFA (representants famílies), el responsable d’aquest serveis des de la Fundació Privada Educativa Vedruna,  el coordinador d’aquest servei des de l’escola i direcció, amb la finalitat d’avançar junts, i que el servei s’adapti amb tot el que es pugui amb la línia marcada per l’escola.

Es  treballa per aconseguir uns menús el màxim de saludables i un servei de monitoratge que ofereixi un bon servei tant en el treball  dels bons hàbits durant l’estona del dinar i la part lúdica de després d’una manera engrescadora per als alumnes que utilitzen aquest servei.

L’empresa Fundaesplai elabora anualment un Pla de Funcionament del servei i de  les activitats que realitzaran durant el curs.

En el següent enllaç mostrem un conjunt d'activitats que duen a terme al migdia

Us adjuntem:

 

 

 

I la proposta alimentària que ens ofereix l’empresa Scolarest juntament amb la cuinera Ada Parellada.

 

Si no veus correctament aquesta newsletter, prem aquí 

  

Com diu l'Ada:
'jo estic aquí, per donar noves idees'

La diversitat de l'alumnat tant per les preferències pròpies com pel pòsit cultural de cada un d'ells limita les 'aventures' culinàries i gastronòmiques. Tot plegat afegit a la neofòbia natural dels infants, fa que hàgim de valorar amb molt deteniment quins aliments nous introduïm al menú infantil.

Us presentarem 4 receptes per ajudar, també als pares, a difondre hàbits alimentaris positius.


Recepta 3
Al gener 'Cigrons a la bolonyesa'

 

Els llegums és una família d’aliments generalment poc acceptada pels infants. Els agraden una mica les llenties, menys els cigrons, molt poc les mongetes i gens les faves. Amb aquesta recepta, es tracta de variar l’ingredient principal d’un plat molt conegut i que associen a un menjar agradable i mantenir una salsa que els és molt familiar i coneguda.

Arxius d'interèsTambé et pot interessar...
Escola Vedruna -Àngels

Qui som

Benvinguts a la pàgina web de  l’Escola Vedruna Àngels, una escola situada al barri del Raval de Barcelona, en ple centre de la ciutat.   ...

llegir més »

Paraules que ens defineixen

Aquest conjunt de paraules són punts clau que sostenen el nostre projecte educatiu, la nostra manera de ser que ens aporta un segell d’identitat pr...

llegir més »

D'on venim?

  L'Escola Vedruna-Àngels té el seu origen a l'antiga Casa d'Infants Orfes, obra benèfica de la Barcelona del segle XIV patrocinada pel noble ca...

llegir més »